Etusivu      Yritys      Tuotteet      Palvelut      Ota yhteyttä
 
 
Yritys

Väänäsen Pitopalvelu perustettiin Kiimingissä vuonna 1987. Pitopalvelun pääemäntä Aila Väänänen on koulutukseltaan laitoskeittäjä ja ravintolakokki. Yritys on syntynyt rakkaudesta ruoan laittoon ja halusta järjestää onnistuneita juhlia.

"Työni parhaita puolia ovat sen luovuus ja vaihtelevuus. Lisäksi pidän itsenäisestä työtahdista ja työssä kohtaamistani haasteista. Pitkästä työkokemuksesta on merkittävää hyötyä tilaisuuksien organisoinnissa ja kokonaisuuksien hahmottamisessa. Kokemuksen ja hyvän ammatillisen koulutuksen ansiosta minulla on kattava kuva juhlien järjestämisestä.

Vapaa-ajallani suunnittelen ja kokeilen mielelläni uusia reseptejä. Uusien makuelämysten läytäminen on innostavaa ja vielä palkitsevampaa on uuden tuotteen päätyminen asiakkaan pitopöytään. Ruoan ja leivonnaisten valmistus on minulle rakas työ ja harrastus."

Väänäsen Pitopalvelun toimitilat sijaitsevat Kiimingissä, Humalatiellä. Ruoat ja leivonnaiset valmistetaan laitoskeittiössä, mistä tuotteita voi noutaa tai tilata kotiinkuljetuksella.

 
  haarukka
Sivujen suunnittelu: S. Kaikkonen